A forgalom közepére hasaltatta családját a migráns, mert nem kapott elég nagy házat

A forgalom közepére hasaltatta családját a migráns, mert nem kapott elég nagy házat

Sokkoló látvány fogadta hétfő délután egy német város, Karben lakosait nem messze a városházától lévő főúton.

Egy Irakból érkező kurd bevándorló ugyanis arra kényszerítette feleségét és két gyermekét, hogy feküdjenek el az úttest közepén, amikor a lámpa zöldre váltott.

A beszámolók szerint a gyerekek halálra voltak rémülve, illetve az autósokat is sokkolta az eset. A rendőrség azonban a bejelentés után hamar kiérkezett a helyszínre, így elkerülték az esetleges balesetet.

Hírdetés

A kurd család múlthét szerdán érkezett a városba, és már csütörtökön ülősztrájkba kezdtek a városháza előtt, ugyanis nem tetszett a család férfi tagjának, hogy egy 50 négyzetméteres ingatlanban akarják őket elhelyezni.

A férfi azért tiltakozott, mert saját házat akar a családjának. Azt állította a hatóságnak, hogy neki Irakban megígérték, hogy saját családi házat kapnak Németországban, ezért is indultak útnak. Bár az nem derült ki, hogy mégis ki ígérte neki azt, hogy ingyen bérmentve házhoz juthatnak.

Az eset nem marad következmények nélkül, hiszen a férfi veszélyeztette családja életét. A férfi tette miatt sok német kommentelő felháborodott, egyesek a család azonnali deportálását követelték, de akadt olyan is, aki méltányolta a férfi követeléseit.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »