A Felcsút beszólt Bernd Storcknak

A Puskás Akadémia nem kér Bernd Storck szövetségi kapitány meglátásaiból, ha a tehetséges játékosairól van szó.

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya vasárnap Érden nézte meg a Puskás Akadémia második csapatának vendégjátékát, itt is főleg Kocsis Gergő teljesítménye érdekelte – írja az Nso.hu.

„Kíváncsi voltam a játékára. Gergő nagy tehetség, figyelem a pályafutását, érthetetlen számomra, miért mellőzik a Puskás Akadémiánál. Sebaj, én nem tévesztem szem elől” – nyilatkozta a kapitány a Nemzeti Sportnak.

Felcsúton ezt nagyon zokon vehették, ugyanis ezt a közleményt jelentették meg a Puskásakadémia.hu-n Bernd Storck szavaira reagálva:

„A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián működő szakmai munka, kizárólag az akadémián dolgozók felelőssége, melyet az itt dolgozók szakmai munkája, a fiatalok tehetsége és a szülők hozzájárulása határoz meg. Ebbe a munkába, a szakmai iránymutatásba és egyes akadémistáink helyzetbe hozásába még a magyar szövetségi kapitány sem avatkozhat bele. Kocsis Gergőt akkor igazoltuk le, amikor senkinek sem kellett, s mi komoly munkával elértük, hogy mostanra felfigyeltek rá. A megkezdett munkát mi folytatjuk. Természetesen annak kifejezetten örülünk, hogy egyre több olyan játékost nevelünk és neveltünk, akik érdemesek a nemzeti tizenegyben való bemutatkozásra.”

Pedig megfontolhatnák a kapitány szavait a Fejér megyei községben, ugyanis a Felcsút kvázi testvércsapatának, a Videotonnak már sikerült elkótyavetyélnie egy remek futballistát, akiben Storck a legforróbb pillanatokban is megbízott: Kleinheisler Lászlót a fehérváriak a második csapatba száműzték, de a norvégok elleni kulcsfontosságú oslói Európa-bajnoki selejtezőn győztes gólt szerzett a válogatottban. Azóta a Bundesligában szereplő Werder Bremen játékosa.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »