A fél világ megőrült a Black Friday miatt (videók)

Volt, ahol parkolóhely miatti vita fordult át lövöldözésbe, máshol családi kiszerelésű WC-papírért tört ki tömegverekedés. Tömegverekedések kísérték Amerika-szerte, ahogy kinyitottak a boltok és elkezdődött a Black Friday őrülete. Két halálos áldozatot követelt a nap.

 

Az első áldozatról még ottani idő szerint éjjel érkezett hír: New Jerseyben egy bevásárlóközpont parkolójában tört ki lövöldözés. A nevadai Renóban is emberéletet követelt a hajnali vásárlási láz, ott autósok egy parkolóhelyen kaptak össze – egy embert ott is lelőttek.

 

Reno, Nev., police: Person killed after road-rage incident near Walmart – KOLO https://t.co/ctplISrqTV pic.twitter.com/2KQvG3pXPk

— G.Alexander(BRKNEWS) (@MajorNews911) 25. novembra 2016

Máshol is tömegverekedésbe torkollott, ahogy a vásárlók megrohamozták a boltokat. Columbusban például a DVD-lejátszók miatt tört ki botrány egy Walmartban, de az USA-n kívül is voltak botrányok. Leedsben a sorban állás közben megkéseltek egy szolgálaton kívüli rendőrt, a dél-afrikai Durbanben pedig a családi kiszerelésű akciós WC-papírok miatt tört ki tömegverekedés egy plázában.

 

 

Ez a videó például a kaliforniai Modestóba visz bennünket. Bár pont nem egy üzletben készült, hanem előtte, így a konfliktus pontos oka sem tisztázott.

 

 

Komoly lökdösődés műszaki cikkekért:

 

 

forrás: hvg.hu
kép:   thegrownupgeek.com


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »