A fél belvárost lezárják a magyar-portugál meccs miatt

Több fő közlekedési útvonalat is lezárhat a rendőrség Budapest belvárosában szerdán a labdarúgó-Európa-bajnokság magyar–portugál meccsének szurkolói miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szakaszosan és időszakosan lezárhatják a nagykörutat a Margit hídtól a Blaha Lujza térig, a Király utca és a Wesselényi utca belső szakaszát, a Károly körutat a Deák tér és az Astoria között, az Akadémia utcát a Kossuth Lajos tér és a Széchenyi István tér között, a József Attila utcát a Széchenyi István tér és a Bajcsy-Zsilinszky út között, valamint a Bajcsy-Zsilinszky utat a Deák Ferenc tér és a Nyugati tér között.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint várhatóan lezárják 19.30-tól a Margit hidat, a Nagykörutat a Margit híd és a Blaha Lujza tér között, a Károly körutat, a Deák Ferenc teret és az Erzsébet teret – írja az Origo.

19.30 órától várhatóan 22 óráig a 4-es és a 6-os villamos csak a dél-budai végállomások és a Blaha Lujza tér között közlekedik. A 9-es autóbusz megosztva és terelve jár majd Óbuda, Bogdáni út és a Batthyány tér, illetve Kőbánya alsó vasútállomás és az Astoria között. A 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz a Margit körúton át a Széll Kálmán térre terelve közlekedik. A 74-es trolibusz rövidített és terelt útvonalon a Csáktornya park és a Keleti pályaudvar között jár.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »