A drog nem érdekelte az ügyészeket

Vizoviczkit beszervezték

„Mindenki tisztában volt azzal, hogy mi folyik a szigeten, mégsem tett senki semmit. Sőt, azután sem történt semmi, hogy elvitték Vizoviczkit, pedig az ügyészség tisztában volt vele, hogy koronatanújuk – Varga István – irányította és felügyelte Vizoviczki érdekeltségeiben a drogkereskedelmet” – ezt állította az N1TV-nek adott exkluzív interjúban a diszkópápa egykori belső ellenőre. A tévé birtokába került dokumentumok teljes mértékben alátámasztják a nő állításait. A vádhatóság pontos képet kaphatott arról, hogyan folyt a drogbiznisz Vizoviczki szórakozóhelyein, de mivel vádalkut kötött az azt irányító Varga Istvánnal, így ezekben az ügyekben eljárást sem indítottak.

A folytatás, illetve a teljes cikk hozzászólásokkal elérhető ITT

Vizoviczki „szórakozóhelyein” történhettek halálesetek is… Több mint húsz évig működhetett az aktuális kormányok segítségével ez az őrület. 2012-ben számláit zárolták, a jelentős összegű otthon tartott készpénzt lefoglalták, akkor honnan van pénz a hatalmas épületek fenntartására? Azt, hogy a 250 millió forint óvadékot ki tette le és miből, a Törvényszék nem vizsgálhatja. Vizoviczki már otthon van nyomkövetővel, látogatható, lehet vele otthon megkötni a vádalkukat, irányíthatja az esetleg megmaradt „szórakozóhelyeket”. Lehet, hogy az élettárs nevén bőséggel megmaradtak ilyenek.

Hogy hová is tért haza, arról bővebben ITT

Békéscsaba, 2016. augusztus 3.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Azok nem döbbentek meg a hír hallatán, akik behatóan foglalkoztak, foglalkoznak a szervezett bűnözés és a politika kapcsolatával. Azt látni kell, hogy Portik Tamás, illetve Vizoviczki László olyan birodalmat építettek ki, és olyan hatalmas vagyonra tettek szert, amivel gyakorlatilag bármit el tudtak, tudnak érni itthon, s nem mellékesen, ezeknél az összegeknél jelentőségét veszíti a párthovatartozás is. A politika egy része az elmúlt évtizedekben lefeküdt ezeknek az embereknek.” (Részlet a Kisberk Szabolccsal készült „Ha mindent elmondanék, úgy járhatnék, mint Boros Tamás az Aranykéz utcában” című interjúból)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »