A DK mindent elkövet, hogy otthon tartsa az embereket

A DK mindent elkövet, hogy otthon tartsa az embereket

A DK mindent megtesz, hogy az október 2-i kvótanépszavazáson otthon tartsa az embereket – mondta a Hír TV reggeli műsorában a párt szóvivője.

Gréczy Zsolt úgy véli, hogy a most kezdődő ellenzéki kampány hatásos lehet.

„Ezt a népszavazást Orbán Viktor kezdeményezte, tehát ha ez a népszavazás eredménytelen vagy érvénytelen Orbán Viktor számára egy politikai kudarc. el tudom mondani, hogy Magyarország számára ez a népszavazás rettenetes károkat okoz, hiszen kiiratkozunk az Európai Unióból,  s ha kiiratkozunk az Európai Unióból, annak az lesz a vége,  hogy kizárják az országot az európai Unióból, s akkor sok millió magyar majd észreveszi, hogy Hegyeshalomnál majd megint táskáját, hogy van-e benne elvámolni való” – mondta Gréczy Zsolt.

Tekintse meg a teljes interjút:

Kövér: A népszavazás bátorítást adhat

Az októberi népszavazás bátorítást adhat más országoknak is – véli Kövér László. A házelnök a Heti Válasznak adott interjúban arról is beszélt, hogy szerinte az Európai Unió nem hagyhatja figyelmen kívül a szavazók véleményét. Kövér László beszámolt arról is, hogy már készül a visegrádi parlamenti közgyűlés alapszabálya, amely megoldást nyújthat a közös uniós érdekérvényesítésre. Arra a kérdésre miszerint a Fidesz közpénzekért versengő gazdasági holdingokra eshet szét, kijelentette: ilyen veszélyt nem lát. Szerinte a kormánypártnak nemcsak víziója van Magyarország sorsáról, hanem képes sikeres válaszokat adni a kihívásokra.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »