"A DK jelöltje büntetlen előéletű, morálisan feddhetetlen"

Kíváncsi arra, milyen az, amikor az MSZP és a DK egymás torkának esik?

Hazug lejáratókampányt folytat az MSZP a DK dunaújvárosi jelöltje, Huszti Zsolt ellen – olvasható a Gyurcsány-párt közleményében.

Mivel korán reggel van, semmiképpen sem fröccsöt, inkább egy jó kávét ajánlunk az alábbi hír elfogyasztásához.

“A Facebook-on jelent meg egy bejegyzés, amely igaztalanul azt állítja a Demokratikus Koalíció dunaújvárosi jelöltjéről, hogy korábban bűncselekmény miatt elítélték. A bejegyzést egy MSZP-hez köthető személy tette közzé. Ezt bizonyítja, hogy ugyanez a felhasználó egy olyan fotót is feltett a Facebook-oldalára “bekukk a fiúkhoz” kezdetű képaláírással, amelyet a parlament MSZP-páholyában készített. A DK dunaújvárosi jelöltjét lejáratni szándékozó poszt megállapítása természetesen hazug, a DK jelöltje nem csak büntetlen előéletű, hanem morálisan is feddhetetlen.

Még a Jobbiktól is elfogadhatatlan lenne egy ilyen lejáratás!

A Demokratikus Koalíció szerint egy ilyen lejáratási kísérlet még a Fidesztől vagy a Jobbiktól is elfogadhatatlan lenne, az MSZP-től viszont kifejezetten megbotránkoztató. A DK még egy felfokozott hangulatú kampányidőszakban is elfogadhatatlannak tartja az MSZP magatartását a dunaújvárosi időközi választással kapcsolatban, kezdve a korábban az MSZP-nek kedvező, a DK által mindig betartott megállapodás felrúgásától egészen a mostani lejáratókampányig. A DK arra kéri az MSZP-t, hogy ne feledkezzen meg arról, hogy Dunaújvárosban és országosan is az Orbán-kormány és a Fidesz az ellenfél, nem pedig a demokratikus ellenzék más pártjai. A DK arra kéri az MSZP-t, hogy ezt tartsa észben és ne veszélyeztesse az Orbán-kormány leváltására hivatott demokratikus ellenzéki együttműködést

– olvasható Gréczy Zsolt közleményében.

Mint ismert, Dunaújvárosban egyszerre három baloldalinak mondott párt is jelöltet állít, az MSZP és a DK mellett a PM is igyekszik lecsippenteni pár százalékot. A formációk célja persze elsősorban nem is a győzelem, hanem az egymás közti rangsor eldöntése. Erről itt írtunk bővebben.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »