A derék bácsalmási Norbika fél nap alatt négy helyről lopott – há me szegíny

Nyomoz a Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály Sz. Norbert 26 éves bácsalmási lakos ellen, aki augusztus 22-én, azaz vasárnap 3 óra tájékán betért egy bácsalmási záratlan ingatlanba és lopni kezdett. Vitt mindent, amit talált: a magával vitt táskába került mobiltelefon, karóra, dohány, cigitartó és bőröv is. Több tízezer forint készpénzre is pályázott, de elszámolta magát: időközben hazatért a tulajdonos, aki feltartóztatta, amíg a rendőrök kiérkeztek.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét

Kihallgatását követően, Norbertet szabadlábon hagyták, de nem bírt magával, és még aznap reggel – egy másik bácsalmási ház ablakpárkányáról – ellopott egy másik mobilt is. Ismét lebukott, a rendőrök megint elfogták.

Időközben a hatóságot arról is tájékoztatták, hogy előző, azaz szombat este is történt két lopás a környéken: egy társasház udvárából két lekötött biciklit, egy másik társasáház előtt parkoló autóból pedig autós rádiót loptak el ismeretlenek.

A nyomok arra utalnak, hogy szombaton is Norbert lendült akcióba, akinek most indítványozták előzetes letartóztatását. (police.hu)

A MAGYAR AZ ELSŐ ESETÉRT ELŐZETESBE VÁGJÁK, DE HÁT TÖBB ESÉLYT KELL ADNI A KISEBBSÉGINEK.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »