A dédai tóba fulladt egy 23 éves mezőkaszonyi fiatalember

Újabb tragédia következett be Kárpátalján.

Június 30-án, Kárpátalján, a Beregszászi járásban található beregdédai tóba fulladt egy 23 éves mezőkaszonyi fiú. A holttestét csak hajnalban találták meg.

A fiatalember barátaival pihent a beregdédai tó partján. Kijevi idő szerint 23 óra körül a fiú otthagyta társait, mobiltelefonját és személyes dolgait sem vitte magával. Amikor észrevették, hogy a fiatalember már régóta távol van, a barátok azonnal riasztották a rendőröket – írja az UA-Reporter.

A helyszínre a nyomozók érkeztek, akik szolgálati kutyák segítségével keresték az eltűntet, csak korra reggel találták meg a holttestet.

Ugyanezen a napon kijevi idő szerint 15 óra 30 perckor a sürgőségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett, hogy Bustyaháza és Visk között a Tisza folyóban egy 1966-os születésű bustyaházai férfi holttestére bukkantak.

A mentőszolgálat alkalmazottai kijevi idő szerint 17 óra 40 perckor a vízből kihúzták a holttestet, s átadták a rendőröknek. Az ügyben tart a vizsgálat.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Az év eleje óta közel 500 személy fulladt vízbe UkrajnábanAz elmúlt héten több mint 80 ember fulladt vízbe UkrajnábanBeregszászi gyerek fulladt a dédai tóbaRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Beregszászi járás›BeregdédaCímkék: Beregdéda, tó, vízbefulladás, baleset, kékfény, Tisza, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »