A Class FM egykori vezérigazgatója a Mediaworkshöz ment

A Class FM egykori vezérigazgatója a Mediaworkshöz ment

November 21-e óta Turi Árpád a kormányközelbe került Mediaworks értékesítési és marketingigazgatója – derült ki a kiadó közleményéből.

Turi Árpád 1996-ban a Westel Pressnél indította pályafutását, később a Rádió 1-ben dolgozott programkészítőként hat éven keresztül. 2003-tól a Sláger Rádió kereskedelmi igazgatója volt, majd 2009-ben a Danubius Rádióhoz került, mint kereskedelmi vezérigazgató-helyettes. Ezt követően került a Class FM-hez, ahol 2011-ig kereskedelmi igazgatóként, utána vezérigazgatóként dolgozott.

Turi röviddel azelőtt távozott, hogy a rádiót működtető Advenio Zrt. az egykori Sláger Rádiót tulajdonló céghez került. Mint ismert, a Class FM frekvenciaengedélyét a Médiahatóság nem hosszabbította meg, így a rádió november 19-én elnémult (és már csak digitálisan hallgatható).

A Népszabadságot is kiadó Mediaworks Hungary Zrt. még október végén került a Mészáros Lőrinchez köthető Opimus Group Nyrt-hez. A Mediaworks néhány héttel korábban gazdasági okokra hivatkozva felfüggesztette a Népszabadság kiadását.  


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »