A bp-i német nagykövetnek: Merkel milyen állat?

A bp-i német nagykövetnek: Merkel milyen állat?

Excellenciás Uram!

Az Önök közszolgálati és egyéb médiaszolgái folyvást arról írnak, hogy nálunk médiadiktatúra van.

Ezen médiadiktatúra Hvg.hu címen is megtalálható szenvedői – akik természetesen hivatalból folyamatosan szenvedők – szeptember 2-án posztolták ki azt a Kötsére a miniszterelnöki hivatal meghívott vendégeket faggató videójukat, hogy „milyen állathoz hasonlítanák Orbánt”? (http://hvg.hu/itthon/20170902_Kobratekintetue_orban). Azt, hogy ezekkel a vendégek közül többen szóban álltak, azt most ne kommenteljük.

Miután nagykövetsége – oly sok „demokráciát” képviselő nagykövetséghez hasonlóan – retteg válaszolni olyan újságírói kérdésekre, amelyeket nem úgy tesznek fel, hogy a kérdezőnek könnyű sablonokat lehessen odavetni, kérem, tegyen kivételt most, hiszen válasza esetén Önt azért nem fenyegeti elbocsájtás.

A kérdés: elképzelhető-e akár Németországban, akár bármilyen demokráciában egy ilyen faggatás, vagy az az egész világon egyedül a mi médiadiktatúránkra jellemző?

Hírdetés

Mi történne, ha mondjuk a magyar közszolgálati televízió elmenne a Bundestag elé és az oda beáramlókat megkérdeznék, szerintük Angela Merkel kancellár milyen állathoz hasonlít? Netán még asszociatív javaslatokat is téve?

Figyelmeztetem még a következőkre is: rendkívüli mértékben féltem ettől kezdve a folyamatosan az állítólag magyarországi média- és egyéb diktatúrákról hazudozó, élenjáró tudósítóik testi épségét, ha azt ezek után még egyszer meg merik ismételni.

Mi van ugyanis akkor, ha egy igazságérzetében feldühödött magyar odamegy egy Keno Verseckhez, Gregor Mayerhez, Bernhard Odehnalhoz vagy Ernst Geleghez és fejbe rúgja, amit mélyen elítélnék?

Válaszát aggódva várom.

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »