A Böszme születésnapja

A Böszme születésnapja

11 éve született meg az öszödi böszme, a hatalomért mindenre képes szocialista hazaáruló mintapéldája.

11 éve az a nap, egy békés vasárnapnak indult. Aztán „valaki bedobta a Magyar Rádió postaládájába” azt a bizonyos hangfelvételt. Azt, amely leleplezte a kommunistából liberálszocialistává átmaszkírozott, de továbbra is velejéig romlott, hataloméhes, a kormányzati hatalomért, a pénzeszsákért akár ölni is képes párt, az MSZP valódi arcát. És persze a párt és a kormány vezetőjének, Gyurcsány Ferencnek a valódi arcát. Akkor és ott, megszületett az öszödi böszme, az mszp valódi arca.

Mert az MSZP valódi arca a mai napig a gyurcsányi arc. Hiába üldözték el, hiába ment el. Az arca, a szellemisége, a stílusa, és főleg a módszerei maradtak az MSZP-ben is.

Mert hatalomért – ami számukra nem más, mint a szabad lopás hatalma – bármire képesek. Ölni és öletni, csalni és csalatni. Hazudni reggel, éjjel meg este…

Az öszödi böszme arca köszön vissza a Mesterházyról, Tóbiásról, Molnár Gyuláról. És igen, Botka Lászlóról is. Az az ádáz harc Gyurcsány ellen, nem más, mint hiábavaló próbálkozás arra, hogy a böszme arcát leretusálják az MSZP testéről. De nem megy. Nagyon nem megy… Még akkor sem menne, ha a böszme valamiért engedne és magától visszalépne.

Hírdetés

Gyurcsány ugyanis örökre rajta ragadt az MSZP-n. Mert Öszöd után, Botkával a soraikban évekig támogatták, hatalomban tartották, elfogadták a kezéből a gálánsan szórt tíz- és százmilliárdokat. Botka is.

Botka, Gyurcsány egykutya! Már elnézést a kutyáktól…

]]>http://demagog.blogstar.hu/]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »