A börtön elől menthette embereit Farkas Flórián

A börtön elől menthetett meg több roma politikust a miniszterelnöki megbízott úgy, hogy megbuktatta a vizsgálatokat elrendelő ORÖ-elnököt. Erről maga Farkas Flórián beszél egy hangfelvételen.

A börtön elől menthetett meg több ORÖ-s képviselőt Farkas Flórián miniszterelnöki megbízott a szervezet korábbi elnökének megbuktatásával. A RomNet birtokába került hangfelvételen a fideszes országgyűlési képviselő, a Lungo Drom elnöke arról beszél, hogy az Országos Roma Önkormányzat több képviselője 18-20 millió forintokat vett fel a szervezettől, és emiatt már börtönbe is kerülhettek volna, ha a Hegedüs István vezette önkormányzat tovább vizsgáltatta volna ezeket pénzköltéseket.

„De tudjátok, kedves barátaim, és akkor, ha ez a pár ember, és lehet szidni a Dancs Misit, meg lehet a Balogh Jánosra nemet mondani (…) Ha ezek nem jönnek, akkor ti nem ültök itt. Már nem tudom kik, hányan lennének börtönben, mert még mindig nem tudom a végét, hogy kik vettek fel pénzeket, 18 meg 20 millió forintokat. És azok sem tudják, akik aláírtak jelenléti ívet, hogy hogyan kötötték meg és kivel. Én mindig kértem, hogy erre vigyázzatok, már Kolompár idejében is. Azért is nem akartam eddig ezt kihozni, amíg szép csendben ezt meg nem lépjük…” – hallható a felvételen.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »