„A bolsevik forradalom zsidó összeesküvés volt?”

„A bolsevik forradalom zsidó összeesküvés volt?”

THE JERUSALEM POST

A bolsevizmus száz éves történetének alkalmával írt cikk mélyebben beleszánt a kezdetektől a Szovjetunióban történtekbe.

Azt írja, hogy 1927-ben a bolsevik forradalom veteránjai azt suttogták: mint „Mózes kivezette a zsidókat Egyiptomból, Sztálin kivezette őket a Politikai Bizottságból”.

Sztálin tisztogatásba fogott. Kipucolta Lenin védenceit, bizalmasait és tanácsadóit. Leo Trockij volt a zsidóellenes támadásoknak csak a kezdete. Őt eltávolították a Kommunista Pártból. Majd később Mexikóban megölték.

„A forradalom zsidó vezetői hamarabb eltűntek, mint a kommunizmus, amiért harcoltak, de sok orosz – a mai napig – még mindig zsidó összeesküvésként tekint a forradalomra”, olvasható a cikk elején.

Lenin helyettesei egytől egyig zsidók voltak. Mint Lev Kamenyev (eredetileg Rozenfeld), Grigorij Zinovjev (született Hirsch Apfelbaumként), a pénztárnok Grigorij Szokolnyikov (Girs Jankelevics Brilliant), Karl Radek (Sobelsohn), Maxim Litvinov (Meir Henoch Wallach-Finkelstein) külügyminiszter.

Hírdetés

„…Egy zsidó – Jakov Szverdlov – felügyelte Miklós cár, Alekszandra cárnő és öt gyermekük éjjeli kivégzését.” /Megnyugtatásként azoknak, akik nem merik megosztani: „írja a Jerusalem Post” – ha így már OK…/

„De a zsidó forradalmárok Oroszországon túl is híresek voltak.”

„Németországban Rosa Luxemburg filozófus-közgazdász elvetélt forradalmat vezetett 1919-ben mielőtt elfogták, bottal fejbe verték, lelőtték és egy csatornába dobták holttestét. Magyarországon Kun Béla – eredetileg Kohn – rövid életű kommunista puccsot vezetett több hónappal Luxemburg meggyilkolása után.”

Romániában Ana Pauker – eredetileg Hannah Rabinsohn héber tanár és később a világ első női külügyminisztere – lényegében az országot Sztálinnak működtette…Csehszlovákiában Rudolf Slansky a második legnagyobb  hatalmú személy volt kivégzése előtt. Amikor még vele együtt 11 másik vezető  zsidó kommunistát is kivégeztek.

„Lengyelországban a kommunizmus felé történő átalakulást vezető három sztálinista közül kettő zsidó volt.  Hilary Minc, aki kollektivizálta a gazdaságot és Jakub Berman, aki vezette a titkosrendőrséget – zsidók voltak.”

A hosszú cikk végén arra lyukad ki, hogy a címben feltett kérdésre nemmel válaszol, azaz a bolsevik forradalom nem volt zsidó összeesküvés.

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »