A Beregszászi Csillag szerezte meg a bajnoki címet a beregszászi járási labdarúgó pontvadászban

Két fordulóval a bajnokság befejezése előtt biztossá vált, hogy a Beregszászi Csillag szerezte meg a bajnoki címet a beregszászi járási labdarúgó pontvadászat felnőttek közötti mezőnyében.

A Vérke-partiak előbb a 13. fordulóból elmaradt találkozójukon 4-1-re nyertek Kígyóson, majd vasárnap Borzsován győztek 4-2-re, miközben az ifik meccsén nem született gól.

További eredmények a 17. fordulóból (zárójelben az ifik eredményei): Gát – Nagybereg 4-1 (0-4), Jánosi – Nagybégány 4-0 (7-2). Elmaradt a Kígyós – Csetfalva párharc, miután a Tisza-partiak nem utaztak el Kígyósra.

A felnőtteknél a már bajnok Beregszászi Csillag továbbra is hibátlan teljesítménnyel, 48 ponttal vezeti a tabellát a 39 pontos Gát és 36 ponttal harmadik Jánosi előtt.

Az ifjúságiaknál a most 38 pontos Nagybereg és 37 ponttal második Jánosi között dől el a bajnoki cím sorsa.

***

A megyei labdarúgó-bajnokságból még öt forduló van hátra, és izgalmas véghajrára lehet számítani az ismét az élre ugró Nagyszőlős és a címvédő Ungvári FC között.

A 21. játéknapon a nagyszőlősiek az Ungvári Spartacust győzték le 4-0-ra, míg a tabellát eddig vezető Ungvári FC 1-0 arányú vereséget szenvedett Beregszászon (a beregszászi ifik is ugyanilyen arányban nyertek, míg a nagyszőlősi fiatalok 6-0-ra diadalmaskodtak).

További eredmények: FC Polena – Dolhai Borzsava 4-0 (4-1), Szerednye – Huszti Obolony 3-1 (0-5), Minaj – Déda 3-1 (5-1), Ilosvai Buzsora – Irhóc 1-0 (5-1).

A felnőtteknél a tabellát Nagyszőlős vezeti 48 ponttal a 47 pontos Ungvári FC előtt. Az ifjúságiaknál ugyancsak élre ugrottak a 48 pontos ugocsaiak, előnyük két pont Munkács előtt.

***

Az ukrán élvonalbeli női kézilabda-bajnokság elmaradt találkozóin a címvédő Halicsanka Lviv előbb 36-17-re, majd 35-18-ra legyőzte a Szpartak Kijevet, és továbbra is hibátlan maradt.
A lembergiekhez hasonlóan szintén nem vesztett pontot még az Ungvári Kárpáti és a Dnyiprjanka Herszon sem. Pénteken és szombaton a Halicsanka a Kárpátit látja vendégül.

Kárpátinfo hetilap évfolyama: Kárpátinfo hetilap 20. évf. 40. számRovat: SportTelepülés: Ukrajna›KárpátaljaCímkék: KárpátaljaUkrajnaberegszászi járási bajnokságlabdarúgássportukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo hetilap


Forrás:hetilap.karpatinfo.net
Tovább a cikkre »