4000 dzsihadista jutott Európába a migránsáradattal

Csak remélhetnők, egyre többek álla fog leesni, ha ez még nem történt meg velük. Napról-napra, óráról órára, percről perre szertefoszlik ugyanis a „békés iszlám” mítosza.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

A speisa.com a minap közölte, hogy az Iszlám Állam (ISIS) egyik parancsnoka nyíltan kimondta az Express brit hírportálnak: több ezer harcosuk már Európában van és csak a jelre várnak, hogy egy hatalmas, pusztító terrortámadást hajtsanak végre. A terrorszervezet 4000 harcosát juttatta be kontinensünkre a migránsáradattal.

„Csak a jelre várnak – mondta mosolyogva a parancsnok „Ezek a harcosok Allah segedelmével megvalósítják, hogy a kalifátust Szíria területéről kiterjesszük Európára aztán az egész világra” – mondta az újságírónak. Két elfogott török embercsempész meg is erősítette a parancsnok szavait. Bevallották, hogy egy negyven fős gumicsónakon harminc menekült között tíz ISIS-harcost csempésztek be Görögországba az Égei-tengeren át.

Eddig a hírcikk. Semmi új nincsen benne persze. Csak a történelmileg járatlanok képzelhetik, hogy az iszlám egy karitatív, békés, humanista vallás. Sohasem volt az, elég ehhez elolvasni csupán a Buda iszlám uralom alóli felszabadításáról szóló hiteles műveket (például Meszlényi Antalét (Buda felszabadítása 1686 (1936))


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »