3 komáromi Most-Hidas ma otthagyta Bugárt

3 komáromi Most-Hidas ma otthagyta Bugárt

Simon Zsolt után újabb távozók jelentették be, hogy hátat fordítanak Bugár Béla pártjának.

 

Varga Tamás és Ipóth Szilárd, a Most-Híd komáromi önkormányzati képviselője, valamint Tárnok Magda a Most-Híd helyi tagja ma bejelentette, kilépnek a pártból, illetve a Most-Híd komáromi klubjából.

 

“Érthetetlen és egyben elfogadhatatlan számomra az a tény, hogy a MOST-HÍD polgári párt vezetősége az utóbbi napokban szembefordult saját eszméivel, meghazudtolja saját korábbi  kijelentéseit, a választópolgárainak tett ígéreteit és nem utolsó sorban a tagság egy részének véleményét sem veszi figyelembe” – áll a Varga Tamás honlapján közzétett nyilatkozatban,

 

Varga azt is bejelentette, hogy megszünteti tagságát a MOST-HÍD polgári pártban és egyben kilép Komárom város képviselő-testületének MOST-HÍD képviselői klubjából.

 

A párt helyi politikusához a sziakomarom.sk értesülése szerint a nap folyamán Tárnok Magda és Ipóth Szilárd is csatlakozott.

 

Tárnok Magda indoklása szerint

“sajnos nem tudok tovább menni azon az úton, amelyen a Híd párt halad, ezért kilépek a pártból.”

 

Ipóth Szilárd, a harmadik távozó ugyan nem tagja a pártnak, de tagja a Most-Híd városi klubjának. Nyilatkozatában annyit írt, amennyiben megalakul a kormány, kilép a Most-Híd kormáromi klubjából

 

Ipóth Szilárd:

 

“Döntöttem… Ha megalakul az új szlovák kormány abban a formában ahogy körvonalazódik, kilépek a komáromi Hid klubból. Ugyanis nem vagyok a párt tagja.”

 

A dolog pikantériája, hogy a Most-Híd épp Komáromban alakult, a város sokáig a vegyespárt egyik bástyája volt. A legutóbbi két önkormányzati választásokon azonban Bugáréknak már nem sikerült visszaszerezniük a korábban elvesztett polgármesteri posztot.

 

sziakomarom.sk/Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »