1917-ben kezdődött- Európa elpusztítása öt lépésben

1917-ben kezdődött- Európa elpusztítása öt lépésben

Az Egyesült Államok először is megvárta a lehetőséget, hogy részt vegyen egy európai háborúban.
Ez az, amit az amerikai elnök, Woodrow Wilson meg is tett 1917-ben: bár a legtöbb amerikai ember inkább ellenezte a Nagy Háborút, annak ellenére, hogy Wilson ünnepélyes ígéreteket tett népének, mégis belevitte az Egyesült Államokat a világégésbe, és nem a saját országhatárain belül.
Így Amerika belépése miatt elhúzódott a háború, pedig a  legtöbb hadviselőfélnek a leghőbb vágya volt békét kötni.
Közben a legyengült államokban elvetették a liberális forradalmak magvait…
Ezt követően alávaló feltételeket kényszerítettek Magyarországra és Németországra a versailles-i szerződésnél és Trianonban- ezzel lefektették a következő világháború alapjait.

Másodszor, Amerika feltérképezte, hogyan is lehet az európai nemzeteket könnyedén belevinni egy újabb háborúba, azáltal, hogy támogatnak egy gyenge személyiségű, hataloméhes felelőtlen kis diktátort.
Ez az, amit 1939-re, az akkori amerikai elnök Franklin Delano Roosevelt kiszimatolt, hiszen a lengyel diktátort, Smigly-Rydzet egy jóindulatúnak álcázott figyelemfelhívással, alattomos módon belevitte egy Németországgal szembeni konfliktusba.
Persze a németeknek is jelzett.
Előjött az örök téma, a kisebbség: a vita tárgya a jelentős lélekszámú német kisebbség “zaklatása” a lengyel hatóságok által.
Közben a brit és a francia kormány megígérte, hogy támogatni fogja Lengyelországot, ezt tette az Egyesült Államok elnöke is, majd vérbajtól tönkrement testét hátradöntötte kerekesszékében, és nézte az események alakulását.
Valóban, ki is terebélyesedett aminek kellett, mert a kis lengyel diktátor úgy döntött, hogy ne engedjenek a német igényeknek, a német államfőnek.
Németország erre 1939 szeptember 1-én megtámadta Lengyelországot, és elkezdődött az újabb világháború.
Közben az USA meggyőzte Franciaországot és Nagy-Britanniát, akik hadat üzentek Németországnak, és Roosevelt látva, hogy kiszolgálói biztosan beléptek a háborúba, két nappal később csatlakozott hozzájuk.

Harmadszor, egy háborúba az amerikai gondolkodás szerint csak akkor szabad belépni, amikor az ellenséget már több oldalról ütik, mely meg is történt azzal,  hogy ártatlan civil városokat bombázott, melyeket le is rombolt és akkor küldött szárazföldi csapatokat, amikor az ellenséget már ténylegesen megszorongatták vazallusai. A civil városok ugyanis nem lőnek vissza…
1943 nyarán megtörtént a partraszállás Szicíliában,  abban a pillanatban, amikor a német hadsereg vereséget szenvedett a Vörös Hadseregtől Sztálingrádnál. és Kurszknál.
A handabandás Olaszországban, az amerikai csapatok minimális esetben ütköztek a németekkel.
Gyakorlatilag az olasz fronton elenyésző amerikai katona volt, legfőképp az Egyesült Államok szövetségesei: a dél-afrikaiak, az új-zélandiak, lengyelek, brazilok, és franciák.

Amit ők “felszabadításnak” neveznek, nem más, mint civilek tömegének legyilkolása, hadifoglyok ejtése, nemzetek elpusztítása infrastruktúra, erkölcs és nyelv szempontjából.

Negyedszer, a háború végén, nem írja alá a békeszerződéseket, hanem báb rendszert telepít a megszállt nemzetek élére.
Feltünteti magát a soha nem létezett demokrácia színében, elhiteti, hogy szabad választási rendszer van a megszállt országokban, miközben ha bármelyik fél nem az ő szájíze szerint teljesít, nem engedi, hogy hatalomhoz, kormányzati székhez jusson.

Így  tartották sakkban Franciaországot, Olaszországban, Görögországot, Belgiumot és Hollandiát. A keleti blokkban ugyanez a forgatókönyv zajlott, csak más díszletekkel.
Annak érdekében, hogy totális legyen az európai államok ellenőrzése, katonailag meg kellett őket szállni.
Hangsúlyozta a védelmi kiadások fontosságát, hogy megvásárolják roppant magas áron elavult fegyverzetüket.
Eközben lépést tartani a háborús szellem által elültetett állandó félelemmel.
Ezért jött létre a NATO 1949-ben, amely egy újabb eszköz a megszállt államok kontrollálására.
Közben a megszállt országok kiszemelt vezetőjelöltjeit még fiatalon pazar ösztöndíjakat kapva az Egyesült Államokba viszik tanulni, és támogatják a hozzájuk kapcsolódó pártokat, szervezeteket.
Így az amerikai létrehozták saját távvezérelt pártjaikat minden európai országban.

Lásd Magyarország…

Ötödször, amikor a fenyegetés eltűnt, akkor gyártani kellett új ellenségeket, hogy igazolja a folyamatos katonai jelenlétet Európában.
Így, amikor leomlott a berlini fal 1989-ben és a Szovjetunió felbomlott, a NATO-ra már nem volt szükség, ennek ellenére továbbra is létezik.
Európa-szerte, az USA-csatlósokkal drasztikusan csökkentetik a katonai kiadásokat, leszerelik hadseregeket és eladják az így feleslegessé váló fegyvereket.
Némi keresgélés után, az Egyesült Államok kitalálta az új fenyegetést: “A nemzetközi terrorizmust.”

Miután 2001 szeptember 11. rejtélyes módon bekövetkezett a “nemzetközi terrorizmus” arcot is kapott a muszlim identitást.

Hírdetés

Mivel időközben minden nyugati országba  jelentős muszlim kisebbség költözött, és ezzel alapot is teremtett a bizalmatlanságnak az európai országok között.

Igaz, a régi elv: oszd meg és uralkodj.

Az Egyesült Államok alattomos módon  elülteti a gyanakvást és bizalmatlanságot vazallusainál, melyhez asszisztálnak a szociáldemokrata lakájok, aki mindenhol elfogadják a titkos politikai kéz irányítását.
Így mecsetek kell építeni az európai városokban, ahol csak lehetséges, a muszlimok mértéktelen támogatásokat kapnak, és ha ez nem történik meg, akkor diszkriminációra hivatkoznak.
A bevándorlók és az élősködő kisebbségek közé tartozó bűnözők kisebb büntetést kapnak.
Ha valaki (nem muszlim) tiltakozik, gyorsan ráhúzzák a rasszizmus bélyegét és ezzel elhallgattatják, vagy koncepciós per keretében elítélik. Az európai nem őshonos kisebbségek esetében így működik, és sikerrel.

Mindeközben bombázzák az európaiakat a buta hollywoodi produkciókkal, amely még jobban el fogja pusztítani az agyukat, és akkor még ott van a testi, egészségi pusztításnak a McDonalds , Burger King, Coca Cola és Kentucky Fried Chicken sok cukorral, műolajjal, müzlikkel, szójával elpusztítva a fizikai ellenállását az európaiaknak.

Amikor csak lehet, megpróbálja növelni a területét báb rendszerekbe épüléssel (Ukrajna, Grúzia), vagy egyszerűen csak új nemzeteket hoz létre az ENSZ égisze alatt, mint Bosznia-Hercegovina és Koszovó.

Európa, a büszke nő, nemtelen ribanccá változott, korrupt politikusaival, nyíltan vállalt perverziókkal, hitetlenséggel, romos, valamikor virágzó nemzetekkel.

Igen, és végül egy fontos tényező: mindenkit folyamatosan, és állandó megfigyelés alatt tartani, lehallgatni a telefonbeszélgetéseket, elolvasni az összes e-mailt, mindent regisztrálni, ki és mit csinál a Facebook-on és egyéb közösségi oldalakon, és minden megjegyzést kontrollálni a fórumokon.

Hans Vogel

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »