14 évvel az ikertornyok elpusztítása után: Minden a cionista elképzelések szerint alakult

14 évvel az ikertornyok elpusztítása után: Minden a cionista elképzelések szerint alakult

2001. szeptember 11. Amerika történelmének egyik legvéresebb támadása zajlott le a 9/11-es merényletben meghalt 3 ezer ember és kb. 10 milliárd forint értékű kár keletkezett. Amerikai tisztviselők azt állítják, hogy a támadást az al-Kaida terroristái hajtották végre, de sok szakértő ezt nem hiszi el, és kérdéseket vet fel a hivatalos állásponttal kapcsolatban. Általános vélemény, hogy a pusztító elemeket az amerikai kormány vezényelte, és arra ösztönözte a 9/11-ben résztvevőket, hogy a cionista napirend szerint felgyorsítsa az amerikai hadigépezetet.

Dr. Kevin Barrett, az ismert amerikai publicista már többször leszögezte, hogy az Egyesült Államok, Izrael és Szaúd-Arábia hírszerző ügynökségei fontos szerepet játszottak a tervezésben és összehangolták a szeptember 11-támadásokat. Kevin Barrett leírta, hogy a 9/11-ben nem térítettek el repülőgépet, egy szimulált eltérítés volt és ez álcázta a katonai támadást.

Hírdetés

Gordon Duff, a Veteránok Ma amerikai hírportál vezetője az eseményeknek több cikkek és interjút szentelt. Az egyik nagy vihart kiváltott cikkében Duff azt írja, hogy az izraeli Moszad tervezte meg és hajtotta végre a 9/11-es merényletet, amely teljes mértékben egyezett a Bush-kormány elképzeléseivel.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »