13 éves lányát ejtette teherbe "L." Róbert

Bár szinte cáfolhatatlan bizonyíték szól ellene, az apa mindent tagadott a most kezdődött tárgyaláson, ahol leginkább attól félt, hogy videó- és fényképfelvételeken felismerik, és így kiderül majd, hogy mivel vádolják.

Megromlott házasságokban sokszor előfordul, hogy valamelyik fél – általában a nő – megvádolja a férfit a gyerekek zaklatásával, pedofíliával. L. Róbert azt állította, vele is ez történt. A felesége új szeretőt talált, őt pedig el akarta takarítani az útból.

L. Róbert anyja a bíróság előtt megerősítette fia történetét. Állította, hogy a feleségnek szeretője volt, akit ő ismer is. Az anya szerint fia bűntelenül van börtönben, a feleség pedig már másnap odaköltözött a szeretőjéhez.

A nagymama szerint Róbert kislánya, akit az apa állítólag megerőszakolt, eléggé hazudós. 12 évesen a kislány elkezdett nőiesedni, mesélte a nagymama, az anyja ruháit hordta, sminkelte magát. Az apja azt mondta, egyszer még egy fiút is talált az ágyában, nem csoda, hogy a kislány teherbe esett. A nagymama azt állítja, csak azért mondja, hogy az apja megerőszakolta, mert az anyja rávette, hogy hazudjon.

Az ügyészségnek azonban nagyon komoly bizonyíték van a birtokában "L." Róbert ellen. Amikor kiderült, hogy a kislány terhes, az anyja azonnal bevitte a kórházba. A vizsgálatok megállapították a terhességét, majd az ő és anyja kérésére művi terhesség megszakítást végeztek rajta. Az igazságügyi hemogenetikai szakértői vélemény szerint igen nagy a valószínűsége, hogy az eltávolított magzat biológiai apja L. Róbert vádlott.

A kislány később részletesen elmesélte a szakértőknek, hogy mit tett vele az apja. A történetét élményszerűnek, valóságosnak találták. Apja és nagymamája ennek ellenére egyelőre ragaszkodnak a saját verziójukhoz.

(Híradó)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »