12 fős bevándorlóhorda erőszakolt meg egy 13 éves lányt Angliában

12 fős bevándorlóhorda erőszakolt meg egy 13 éves lányt Angliában

Összesen 140 év börtönt kapott az a 12 fős férfitársaság, amely több alkalommal is megerőszakolt egy akkor 13 és 14 év közötti lányt Bradfordban – írja a The Independent cikke alapján a VS. Ők "tapintatból" nem rakták ki az elkövetők képeit, és nem írták ki a neveiket, nehogy még bevándorlóellenesebbekké váljanak ezek a szélsőséges magyarok – megtesszük hát mi.

A tárgyalás alatt kiderült, hogy egy erőszakos drogdíler által szervezett eseményeken miként erőszakolták meg esetenként csoportosan és bántalmazták a lányt.

A férfiak közül tizenegyet nemi erőszak, tizenkettedik társukat pedig szexuális cselekmény miatt tartóztattak le.

Hírdetés

Az erőszaksorozat azután kezdődött, amikor a lány azt mondta egy drogdílernek, hogy a továbbiakban nem akar kábítószert szállítani neki. (Addig sem kellett volna…) Egy alkalommal összesen öten erőszakolták meg a 13 éves lányt.

A bíró 3,5 és 20 év közötti büntetést szabott ki a férfiakra, mint mondta azért, mert "egy fiatal, sérülékeny lány" ellen tették.

"A lány csak 13 vagy 14 éves volt, amikor önök ilyen szörnyű és kegyetlen szexuális tetteket követtek el ellene" – mondta a bíró.

(Képek: Metro.co.uk)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »