10 pontos írást tett közzé Toroczkai László

10 pontos írást tett közzé Toroczkai László

Sűrűsödnek a felhők a cukipárt rózsaszín egén…

Gaudi-Nagy Tamás, Morvai Krisztina, Novák Előd után Toroczkai László is megszólalt…

A régi radikális tagok, akik ma már nem kellenek a cukisodó kampányban eddig tűrtek. A poszt alatti hozzászólásokból is szemezgettünk:

Kedves Toroczkai László..KÖSZÖNÖM!!! Ez nagyon tisztességes és IGAZ kiállás! Veletek voltam az utcákon, a bőrömön tapasztaltam az rendőri brutalitást, és éveken keresztül utánam nyúltak, hogy ne legyen munka helyem….szóval…igaz minden szavad. Volt szerencsém Morvai Krisztinát védeni,mellé, voltam kirendelve amikor a Asszonyok feketében vonultunk az V. kerületben a politikai foglyokért…sok-sok esemény…..harc..kiállás….Gyurcsány szerint csőcselék voltam, a”nemzeti párt” szemében meg vadhajtás lettem……pedig ugyan az az ember maradtam…..MAGYAR.

Hírdetés

Meggyőződésem , hogy Vona szándékosan mondta ( vagy íratta le Havassal ) a Momentummal és az LMP vel való lehetséges szövetségkötést . Ami Krisztinánál is az utosó csepp lehetett .Ez már nem csak a radikálisoknak , de a nemzetben gondolkodóknak is elfogadhatatlan . Csinál egy tisztán balliberális pártot , minimális tagsággal .Aztán hajrá előre az új szövetségben . Ha pedig mégsem sikerül , ( Dávid Ibolyának sem sikerült ) , akkor majd kap egy tanszéket a CEU n a választások után . Meg egy díszdoktori címet ugyanott .

Toroczkai úr! Vonától kell sürgősen megszabadulni, mert szembeköpi a régi elveket. Isten őrizz egy ilyen miniszterelnöktől. Értem hogy néppártosodás, de van egy határ. Mélységesen csalódtunk.

Lefordítva magyarra: Vonát azonnal eltávolítani… Morvai lenne a legtutibb a Jobbik élén. Mert ez így, amit Vonáék művelnek… Ocsmány árulás!

Laci, miért nem kerülitek meg Vona Gábort és fogtok össze amíg nem késő?? Ti is látjátok és tapasztaljátok, hogy ez a jobbik már nem az a jobbik, nagyon sokan bízunk bennetek, Vona eladta a lelkét egy tál lencséért, ne hagyjátok veszni a jobbikot és Morvai Krisztinát!!!

És közben a cukipárt megmondó embere, Vona Gábor internetkommandójának tagja is megjelent. Ő az, aki mindenhol feltűnik, ahol szegény elnök urat emlegetik. Az ex-fideszes Szotyori fingnak nevezi azokat, akik most elmondták a véleményüket a Vona vezette néppártosodásról…

 


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »