10 éves kislányt rabolt el, órákon át erőszakolta – a polkorrektek kiengedik a börtönből..

Kirobbant a botrány, mikor a bíróság úgy döntött, feltételesen szabadlábra bocsát egy szexuális ragadozók – aki első fokon hétszeres életfogytiglant kapott. A 63 éves Antoni Imiela, ismertebb becenevén az „M25-ös erőszakoló” 14 év után feltételesen szabadulhat a börtönből. Az M25-ös nevet azért kapta, mert támadásai után mindig ezen az autóúton menekült el. Magányos áldozatait a sötét utcákon pécézte ki, majd a kocsijába rángatta őket, és az út mellett megerőszakolta őket – írja a Daily Mail.

A közeli szabadulás híre sokkolta a briteket, mivel a vadállat még egy 10 éves kislányt is képes volt megerőszakolni.

Hírdetés

A Németországban született Imiela először 1987 karácsonyán erőszakolt, addig csak rablások fűződtek a nevéhez: fegyverrel szexre kényszerített egy nőt a lakásán, majd kirabolta. Két héttel később feladta magát, és 14 évre elítélték. 1996-ban azonban szabadult, és 5 évvel később Dél-Anglia több városában is lecsapott. 7 nőt erőszakolt meg, köztük egy 12 évesnek tűnő tinédzsert, a 10 éves kislányt pedig késsel fenyegetve rabolta el, és öt órán át tartotta az autójában – ez idő alatt többször is szexre kényszerítette.

Rövid idő alatt ez volt a második olyan döntés, mely szerint egy szexuális ragadozót a teljes büntetése letöltése előtt engednek szabadon a brit hatóságok: a Fekete Taxisként ismertté vált John Worboys 102 nőt molesztált, többségüket elkábította és megerőszakolta a taxijában, de csak 9 évet töltött rács mögött.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »