1 millió hrivnyával teli táskát loptak el egy autóból Kijevben

A rablók betörték az ablaküveget, amíg az autó a benzinkúton parkolt.

Ukrajna fővárosában, Kijevben a Szvjatosinszkij kerületben 1 milliót hrivnyát raboltak el egy férfitól. A rendőrök keresik az elkövetőket – adta hírül a Segodnya.ua ukrán hírportál. 

Szeptember 28-án a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy egy gépkocsi utasteréből elloptak egy pénzzel teli táskát. A helyszínre érkezett nyomozóknak az áldozat elmondása szerint, miután behajtott a benzinkútra, néhány perc múlva észrevette, hogy egy autóból ismeretlen személyek szállnak ki, majd betörték az autója ablaküvegét, ellopták a táskáját, melyben 1 millió hrivnya volt, és elmenekültek a helyszínről.

A férfi körülírta a rablókat, a rendőrök pedig kihallgatták a szemtanúkat, s helyszíneltek is. Az ügyben büntetőeljárást indítottak. A tetteseket akár 13 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Közel egy millió hrivnyát tartalmazó széfet loptak el egy valutaváltóbólTöbb mint 300 ezer dollárral teli táskát loptak el egy ukrán férfitólPénzzel teli táskát loptak el egy férfitól KijevbenRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KijevCímkék: rablás, lopás, Kijev, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »